abra em abas ou clique nas imagens que elas crescem e levam a outros endereços... othonbastos@gmail.com http://www.youtube.com/user/viadagem http://othonbastos.blogspot.com/ http://viadagem.blogspot.com/ http://walmorchagas.blogspot.com/ http://amenorcasadeolinda.blogspot.com/ http://fernandinhoviadagem.blogspot.com/



Counters

শনিবার, ৬ অক্টোবর, ২০০৭

a pica de brennand. DEVO LOGO EXISTO

esta foto fui eu quem fiz com a minha filmadora. meio merdel mas tudo bem. o que vale é a intenção. estou doido p'ra receber a segunda parcela do SPA e o $$ do 2pontos. (dinheiro pode virar livros nos sebos, televisores preto e branco, e até mesmo pagar as contas de luz, água, etc.. da casinha, casona.. estou devendo tudo quase desde janeiro, é 300 pilas vezes 8, 6 + o aluguel da casinha desde março, etc). abaixo a celpe, a compesa e a telemar!

lialeticia6665's Archive: October 2007

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday

1

3

6

12

13

14

15

16

18

19

20

21

23

24

26

27

28

29

30

foto de lialeticia6665 em 02/10/07
  • 02/10/07 tás gata!!!


31


amar é... nunca ter que dizer que você é feio.

este filme é foda. existe um segundo, nunca vi. a vulvania é uma outra atriz no segundo.

como adicionar um gif animado no blog? diga aí. responda!



Jobbet gick fint i ett par dagar och vi larvade så långt ut vi kunde på lågvattnet. Avsikten var att göra jobbet på det lägsta möjliga vattennivå. Tidvattensskillnaden är omkring 1½ meter i dessa trakter.


Klicka för större bild!

En viktig sak att tänka på, åtminstone med den gamla typen av larver, är att grus och sten kan byggas upp i drivhjulen så att larverna sträcker sig till den grad, att man inte kan fortsätta längre. Detta gäller när man larvar framlänges (med drivkedjorna bak). Baklänges är larverna självrensande, så därför bör man inte ha drivhjulen pekande mot shakten.

Det var en lektion jag lärde mig på det svåra sättet. När tidvattnet kom in började jag dra mig tillbaka till stranden och helt plötsligt kunde jag inte rubba på maskinen. Vattennivån steg, och läget började bli desperat. Vi försökte dra med den andra maskinen, och en Cat 955, men kom ingenstans. Sedan förankrade vi skopan i en av de andra maskinerna, och lyfte först den ena larven ur sanden och körde den ren, sedan den andra. Detta resulterade i att maskinen sjönk ytterligare i sanden, men jag lyckades komma loss, just när vattnet började komma in i maskinen.


Klicka för större bild!

Efter det jobbet satte jag på draglineaggregatet igen och fick ett jobb att dränera ett sumpmarksområde för ett nytt villaområde. Sådant förtroende för kvaliteten på det jobbet har jag, att jag numera bor där.

仙台名物「海彦山彦の牛タン」(1人前)>
¥999 [ みちのく市場 海彦山彦 ]
初めての方にオススメ!楽天年間ランキング1位!『グルメ大賞入賞』じっくり煮込んでうまさ凝縮!特選牛すじ煮こみ お手軽3パックセット!
¥1500 [ 京都居酒屋やすだ 牛すじ本舗 ]
10万食突破!ダントツ人気のセット!楽天年間ランキング1位!『グルメ大賞入賞』じっくり煮込んでうまさ凝縮!特選牛すじ煮こみ5パックセット!
¥2500 [ 京都居酒屋やすだ 牛すじ本舗 ]

ব্লগ সংরক্ষাণাগার