abra em abas ou clique nas imagens que elas crescem e levam a outros endereços... othonbastos@gmail.com http://www.youtube.com/user/viadagem http://othonbastos.blogspot.com/ http://viadagem.blogspot.com/ http://walmorchagas.blogspot.com/ http://amenorcasadeolinda.blogspot.com/ http://fernandinhoviadagem.blogspot.com/



Counters

বুধবার, ৫ সেপ্টেম্বর, ২০০৭





如墨豆仔(bobtail squid /dumpling ...
216 x 144 - 19k - gif
members.aol.com



Firefly squid, a protected species, ...
300 x 225 - 23k - jpg
www.jnto.go.jp

Barbarella-remake
Vi har vid flertalet tillfällen skrivit om den kommande remaken på Barbarella. Nu har ett rykte om vem ska fylla ut moonbootsen och den minimala rymdbikinin för “the female James Bond - in outer space” smugit sin väg ut på internet. Kate Beckinsale är den andra (Sienna Miller var den första) i raden av jag antar kommer vara en skur av rykten gällande titelrollen. Ryktet säger att hon ligger i täten för projektet, men jag har svårt att se en skådis tacka ja till något sånt här innan ens ett manus är färdigt.

Colossus-remake
Unversal ska uppdatera den klassiska science fictionfilmen Colossus: The Forbin Project. Filmen handlar urpsrungligen om hur USAs AI-styrda kärnvapensystem blir bästa kompis med Sovjets dito och på egen hand bestämmer sig för att tvinga människan att bli fredlig. Typ. Ron Howard är den som är tilltänkt för registolen. Om det hela sätter igång så kan vi med andra ord förvänta oss en gedigen men tråkig och sentimental film.


25 名前: 名無虫さん 投稿日: 01/11/30 20:24 ID:???
>>19
スズメガの幼虫かな?こんな↓かんじ?
http://biol1.bio.nagoya-u.ac.jp:8001/~ssugiya/sphinx.plate.1.JPEG
地上とか地中で蛹で越冬するらしい。
Björn

কোন মন্তব্য নেই:

ব্লগ সংরক্ষাণাগার